Crowdfunding geslaagd!

20-10-2020 | 16:21

Lieve donateurs,

Hoera! Dankzij jullie steun is onze crowdfundingcampagne voor de Onvergetelijk Limburgs Museumtafel geslaagd en kunnen we een jaar lang geluksmomenten bieden aan mensen met geheugenproblematiek in zorginstellingen door heel Limburg! Jullie samen, lieve 151 donateurs, haalden maar liefst een bedrag van €39.551,- op. Dat is bijna 40% boven het doelbedrag van 29.000. We zijn overweldigd door zoveel steun. Heel erg bedankt! 

'We zijn verguld met de steun van zoveel Limburgers,' zegt museumdirecteur Bert Mennings. 'Elk steentje heeft bijgedragen, van donaties van 5 euro tot giften van meer dan 1000 euro. We kunnen nu niet alleen extra exemplaren van de Onvergetelijk Limburgs Museumtafel aanschaffen, we hebben ook de mogelijkheid om ze nog vaker dan gehoopt in verzorgingshuizen in heel de provincie in te zetten. Mét speciaal opgeleide rondleiders.'

De komende weken gaan we aan de slag met het verwerken van de tegenprestaties. Mocht je dus voor een tegenprestatie gekozen hebben, dan ontvang je binnenkort een bericht van ons.

Nogmaals ontzettend bedankt! 💛